ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO

Κιντής Κωνσταντίνος Ο Κιντής Κωνσταντίνος είναι εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μουσικός, ψυχαγωγός και αυτοσχεδιαστής. Διδάσκει εδώ και πέντε χρόνια στις τάξεις του δημοτικού και του νηπιαγωγείου. Διδάσκει επίσης μουσική ως δεύτερη ανάθεση και οργανώνει παιχνίδια με γονείς και παιδιά, εντός και εκτός τάξης. Παράλληλα συμμετέχει σε παραστάσεις αυτοσχεδιασμού (Improv Comedy) μπάντες και καλλιτεχνικές ομάδες, ενώ είναι απ’ τους πρώτους που ασχολήθηκαν με το Improv Musical στην Ελλάδα. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι εκπαιδευτής Improv και φέτος δημιούργησε τη Ya Impro, τη σχολή Improv Comedy της Θεσσαλονίκης. https://www.facebook.com/YAIMPRO

ΤΙΤΛΟΣ: Ξεκλειδώνοντας τον δημιουργικό νου.  Μέσα από ένα βιωματικό εργαστήριο με εργαλείο το γέλιο και τη φαντασία θα διασχίσουμε ένα μικρό μονοπάτι του improv (αυτοσχεδιασμού) για να ανακαλύψουμε πτυχές του νου που δεν χρησιμοποιούμε συχνά.

Κάντε εγγραφή στο newsletter, για να σας κρατάμε ενήμερους με πολλά πολλά ενδιαφέροντα νέα, σεβόμενοι πάντα την ιδιωτικότητά σας και τις αρχές του GDPR.

Εγγραφή στο Newsletter

]