Μια σειρά εκπαιδευτικών κόμικ που καλύπτουν αναλυτικό πρόγραμμα αγγλικού δημοτικού σχολείου. Με την χρήση των κόμικ ως συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό βοηθάτε τον μαθητή να οπτικοποιήσει έννοιες, κανόνες, τύπους. Βοηθούν τον μαθητή να ξεπεράσει τα εμπόδια ανάγνωσης που δυσκολεύουν στην μάθηση. Βοηθά ιδιαίτερα μαθητές με δυσλεξία και αυτισμό.

Χρησιμοποιούμε χρωματιστή κωδικοποίηση αλλά και υποσημειώσεις, καθώς και φιλική προς τη δυσλεξία γραμματοσειρά. Με αυτό τον τρόπο, τα κόμικ μας γίνονται πιο προσβάσιμα ενθαρρύνοντας τους αναγνώστες στην ανάγνωση και κατ΄επέκταση στην μάθηση.

Καλωσορίσατε σε ένα νέο κόσμο μάθησης σχολικής ύλης.

Κάθε ένα τεύχος είναι αυτόνομο. Μπορεί να διαβαστούν με οποιαδήποτε σειρά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καθηγητές αγγλικών και φροντιστήρια, ως επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό για να μάθουν λεξιλόγιο σχολικής ύλης στα αγγλικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από βιβλιοθήκες ως σχολικό υλικό που βοηθά στην κατανόηση της ύλης του δημοτικού.

DEKKO COMIC ISSUE No 1

5.00

MATHS
ENGLISH
LANGUAGE
BIOLOGY
PHYSICS
HISTORY

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κοινή χρήση:
Περιγραφή

TOPICS COVERED IN ISSUE 1

MATHS: Time, Fractions-Decimals-Percentages, Measurements

ENGLISH: Spelling, Parts of Speech, Figures of Speech

LANGUAGE: French Days of the Week, German Greetings

BIOLOGY: Sinuses & Colds

PHYSICS: How Force Works

HISTORY: How to Use Historical Sources, World War II Home Front

Note: Dekko Comics issues are NOT chronological and can be read in any order. Each comic issue is 36 pages long and contains 12 comic stories as well as extra material.

Shipping & Delivery

Related Posts