Πολλά παιδιά νιώθουν διαφορετικά. Πως μπορούμε να τα υποστηρίξουμε και να βελτιώσουμε την ψυχολογία τους. Πάνω από όλα είναι η αποδοχή από εμάς τους γονείς και η διαβεβαίωση για την στήριξή μας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πάντα βήματα που μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να οργανώσουμε καταστάσεις που σταδιακά θα οδηγήσουν στην βελτίωση της αυτοεικόνας του και της αποδοχής.

 

Ο φίλος μας ο Νάσος

8.00

Μπορεί το σχολείο να είναι για ένα μικρό παιδί ένα καθημερινό βάσανο; Μπορεί αντί για χαρά να του προκαλεί πόνο; Μπορούν οι γονείς, η δασκάλα και οι συμμαθητές κάθε δυσλεκτικού, μικρού Νάσου να τον βοηθήσουν;

Κοινή χρήση:
Περιγραφή

Ας το ανακαλύψουμε μαζί σε αυτήν την ιστορία… Ο φίλος μας ο Νάσος είναι ένα βιβλίο πρωτότυπο και τρυφερό γραμμένο από τη νηπιαγωγό Ηρώ Παπαδοπούλου που έχει ασχοληθεί βιωματικά και ως μητέρα με το θέμα της δυσλεξίας.

Η συγγραφέας εκτός από την πείρα της από την πολύχρονη θητεία της στη σχολική τάξη, έχει οργανώσει πλήθος πρωτότυπων δραστηριοτήτων για την προσχολική αγωγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η καλαίσθητη έκδοση περιέχει: Μια ιστορία που εισάγει, με απλό και χιουμοριστικό τρόπο, τα παιδιά του νηπιαγωγείου και της πρώτης/δευτέρας δημοτικού στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα δυσλεκτικό παιδί, προβάλλοντας παράλληλα τα ιδιαίτερα χαρίσματα που αυτό μπορεί να διαθέτει.

Πολύτιμες και εφαρμόσιμες συμβουλές για τους γονείς και εκπαιδευτικούς. Μια πανέμορφη αφίσα σε σχήμα Α3: ένα κίτρινο λαμπερό σχολικό όπου τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους και τους φίλους τους.

Επιπλέον πληροφορίες
Συγγραφέας

Παπαδοπούλου Ηρώ

Εκδόσεις

Θύρα, σελίδες 41

Shipping & Delivery

Related Posts