Οι εκπαιδευτικές διαδραστικές εφαρμογές δίνουν  τη δυνατότητα στον εκπαιδευτικό να υποστηρίξει αποτελεσματικά τη διδακτική και μαθησιακή διαδικασία.

Η σχεδίαση και η ανάπτυξη των εκπαιδευτικών λογισμικών θα πρέπει στηρίζεται σε σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, όπως η εποικοδομητική αντίληψη για τη μάθηση, η αντίληψη για την εγκατεστημένη γνώση αλλά και η συνεργατική μάθηση, η αξιοποίηση των οποίων μπορεί να επιφέρει συγκεκριμένα μαθησιακά αποτελέσματα. Η διδακτική προσέγγιση του κάθε γνωστικού αντικειμένου που περιέχεται στο εκπαιδευτικό λογισμικό είναι αυτή που διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στη σχεδίαση αλλά και στην υλοποίηση του.

Η αξιοποίηση των σωστά σχεδιασμένων εκπαιδευτικών λογισμικών σε ένα κέντρο υποστήριξης της καθημερινής μελέτης των μαθητών του δημοτικού αλλά και η δημιουργική απασχόληση των μαθητών του νηπιαγωγείου μέσα από ψηφιακά εκπαιδευτικά παιχνίδια, εμπλουτίζουν και ενισχύουν τη κατανόηση των μαθητών καθώς μελετάνε και απασχολούνται σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ έχουν την εντύπωση ότι παίζουν και όχι ότι κάνουν μάθημα.

Παράλληλα, ο εκπαιδευτικός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αντίστοιχο γνωστικό πεδίο και να το παρουσιάσει και να εξηγήσει στους μαθητές του δύσκολες έννοιες μέσω της εφαρμογής του σε αντίστοιχες δραστηριότητες (learning by doing), να αναθέσει εργασίες στους μαθητές, να τους απασχολήσει δημιουργικά.

50% ΕΚΠΤΩΣΗ Πακέτο εκπαιδευτικών λογισμικών για κέντρα μελέτης και ΚΔΑΠ

153.00

Το πακέτο περιλαμβάνει 11 CD:

  • Σειρά ΠΑΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ 6 CD
  • Ανακαλύπτω την Ελλάδα και την Κύπρο
  • Ανακαλύπτω τον Κόσμο
  • Η Χώρα των Λενού
  • Δακτυλομικρούληδες 1
  • Δακτυλομικρούληδες 2

Η αγορά του πακέτου είναι εφάπαξ (δεν υπάρχει κόστος ανανέωσης της χρήσης του).

Η αγορά του πακέτου συνοδεύεται από 2 άδειες χρήσης (για εγκατάσταση σε 2 υπολογιστές). Για επιπλέον άδειες χρήσης, το κόστος ανά άδεια είναι 4,00€.

Δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να «τρέξουν» τα προγράμματα.

Κοινή χρήση:
Περιγραφή
Το Πακέτο περιλαμβάνει διαδραστικά ψηφιακά εκπαιδευτικά προγράμματα σε CD που κάνουν την καθημερινή μελέτη παιχνίδι και τα οποία:
  • Υποστηρίζουν όλα τα μαθήματα της κάθε μία τάξης του Δημοτικού Σχολείου βάσει του Αναλυτικού Προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας.
  • Προσφέρουν εξάσκηση και εμπέδωση μέσα από τα παιχνίδια σε δεξιότητες στη παγκόσμια γεωγραφία, στη γεωγραφία της Ελλάδος και της Κύπρου καθώς και στη γλώσσα και στα μαθηματικά της Α’ και Β’ Δημοτικού και ακόμα,
  • Δίνουν τη δυνατότητα εξάσκησης σε πολλές διαφορετικές έννοιες για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.
Αναλυτικές πληροφορίεςΑ. Σειρά Πάω Δημοτικό: 6 Λογισμικά, ένα για κάθε μία τάξη του Δημοτικού με όλα τα μαθήματα. Η σειρά εκπαιδευτικών λογισμικών «ΠΑΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ», χρησιμοποιεί και αξιοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και τα ποικίλα πλεονεκτήματα των πολυμεσικών και υπερμεσικών εφαρμογών με βασικό γνώμονα τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού εργαλείου για την επίτευξη των διδακτικών και μαθησιακών στόχων του κάθε γνωστικού αντικειμένου.
Επιλέγετε το μάθημα της ημέρας και αφήνετε τους μαθητές σας  να εφαρμόσουν τις έννοιες που διδάχτηκαν στο σχολείο μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες αλλά και με παρουσίαση της θεωρίας με την ανακαλυπτική μέθοδο.Β. Η Χώρα των Λενού: Γλώσσα και Μαθηματικά για την Α’ και Β’ ΔημοτικούΔιαδραστικό παιχνίδι με διασκεδαστικούς ήρωες που βοηθούν τους μαθητές να πλοηγηθούν στη χώρα των Λενού ανακαλύπτοντας και εμπεδώνοντας έννοιες της γλώσσας και των μαθηματικών. Για μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού αλλά και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
Γ. Ανακαλύπτω την Ελλάδα και την Κύπρο και Ανακαλύπτω τον ΚόσμοΑπολαυστικά παιχνίδια γεωγραφίας που ο μαθητής μπορεί να παίξει μόνος τους ή και με φίλους του.
Ο μαθητής μαθαίνει γεωγραφία, απαντώντας σε ερωτήσεις και εκτελώντας δραστηριότητες, και προχωρώντας στην τυχαία διαδρομή με στόχο να φτάσει πρώτος στο τέρμα. Αν δεν ξέρει την απάντηση, μπορεί να μελετήσει τις πληροφορίες.Δ. Δαχτυλομικρούληδες 1 και 2: Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά στο προ-νηπιο και στο νηπιαγωγείοΔιαδραστικά παιχνίδια με πολλές δραστηριότητες που είναι σχεδιασμένα για αυτόνομη χρήση από το παιδί της προσχολικής ηλικίας.
Το «μαγικό» περιβάλλον του χωριού των Δαχτυλομικρούληδων  ωθεί τα παιδιά να ανακαλύψουν τα παιχνίδια που κρύβονται μέσα σε κάθε σπιτάκι του χωριού και να παίξουν, να διασκεδάσουν, να αποκτήσουν γνώσεις και να εξασκήσουν βασικές δεξιότητες σε θέματα όπως: Αριθμοί, Προσανατολισμός & Λεπτή Κινητικότητα, Χρώματα-Σχήματα, Ζώα-Φυτά, Γράμματα, Χώρος, Μέγεθος-Βάρος, Ήχους.     
Σχετικά αρχεία

Shipping & Delivery

 

Related Posts