Αρχική Πολιτική Διαφήμισης

Πολιτική Διαφήμισης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ d-all.gr

Ποιοί μπορούν να διαφημιστούν; 

 1. Επαγγελματικοί χώροι ειδικής αγωγής όπως ειδικοί παιδαγωγοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, παιδιατρικοί φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι, κέντρα ειδικής αγωγής.
 2. Παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων, καθηγητές ξένων γλωσσών, κέντρα ξένων γλωσσών, καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων.
 3. Επαγγελματίες ιατρικού χώρου όπως παιδοψυχίατροι, αναπτυξιολόγοι, παιδίατροι.
 4. Δημιουργικοί χώροι απασχόλησης παιδιών, νηπιαγωγεία, καινοτόμοι παιδαγωγικοί χώροι, ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια.
 5. Οπτομέτρες, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού,

Αλλά και άλλες ειδικότητες που εμπλέκονται με το θέμα της μαθησιακής διαφορετικότητας.

Γιατί να διαφημιστεί κάποιος στην σελίδα D-all.gr;

D-all
D-all
 1. Η σελίδα απευθύνεται σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση και την παιδαγωγική, απευθύνεται όμως και σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό με επικεντρωμένο ενδιαφέρον, αυτό της μαθησιακής διαφορετικότητας.
 2. Η σελίδα ακολουθεί τις σωστές πρακτικές internet marketing σε κάθε άρθρο αλλά και στο σύνολό της, έτσι ώστε να απευθύνεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και πιο επιλεγμένο κοινό.
 3. Είναι ένας εύκολος, ποιοτικός αλλά και διακριτικός τρόπος διαφήμισης των υπηρεσιών σας. Εύκολος γιατί μας στέλνετε το άρθρο, εμείς το μορφοποιούμε και το αναρτούμε ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές internet marketing. Ποιοτικός, γιατί δεν είναι μια απλή ανάρτηση, αλλά είναι μια παράθεση θέσεων και απόψεων η οποία μπορεί να προσελκύσει περισσότερους και πιο επιλεκτικούς πελάτες. Διακριτικός, γιατί δεν είναι μόνο προωθητική ενέργεια, αλλά κυρίως συνεισφέρει στην ευρύτερη ενημέρωση.

Τι περιλαμβάνει η διαφήμιση στην σελίδα μας

 • Παροχές στον διαφημιζόμενο
  • Τοποθέτηση banner στην αρχική σελίδα.
  • Περιγραφή του χώρου του σε μια δική του σελίδα μέσα στην σελίδα μας
  • Ανάρτηση άρθρων του στην σελίδα μας και προώθησή τους και στην σελίδα μας στο facebook
  • Πρόσβαση στην προστατευμένη περιοχή μελών, όπου είναι αναρτημένα βίντεο και υλικό από ημερίδες και εκδηλώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.
 • Υποχρεώσεις αρθρογράφου – διαφημιζόμενου
  • Υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού.
  • Καταβολή συνδρομής ανάλογα με το συμφωνητικό.
  • Υποχρέωση αποστολής λογότυπου σε ζητούμενες διαστάσεις, κείμενο περιγραφής επαγγελματικού χώρου και διεύθυνση ιστοσελίδας ή facebook.
 • Μικρό κόστος σε σχέση με άλλες ανάλογες σελίδες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Εάν ενδιαφέρεστε να διαφημιστείτε στην σελίδα μας, συμπληρώστε εδώ την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε  μαζί σας.