Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Παίζοντας με το παιδί μου, έξυπνα και καλοκαιρινά παιχνίδια!!!»

13/06/2018- ώρα -7:00 μμ - 8:30 μμ

Παίζοντας με το παιδί μου, έξυπνα και καλοκαιρινά παιχνίδια.
Αγαπητοί γονείς, το καλοκαίρι έφτασε!!!

Ελάτε στην εκδήλωση Παίζοντας με το παιδί μου, έξυπνα και καλοκαιρινά παιχνίδια,  για δείτε πως μπορείτε να παίζετε ποιοτικά με το παιδί σας στι καλοκαιρινές διακοπές. Οι σκέψεις μας, ως γονείς, είναι πώς θα γεμίσουμε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο που θα έχουν τα παιδιά μας. Πώς θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στο μονοπώλιο της ευχαρίστησης που παίρνουν μέσα από την τεχνολογία (tablet, τηλεόραση κτλ), και που δυστυχώς το καλοκαίρι εντείνεται. Πώς θα μπορέσουμε παίζοντας να έρθουμε όλοι, ως μέλη μιας οικογένειας, πιο κοντά.

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε σε μια ανοιχτή συνάντηση μαζί μας προκειμένου να σας δείξουμε έξυπνα καλοκαιρινά παιχνίδια. Ως γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να  πάρετε ιδέες για το πώς θα μπορέσετε να ενισχύσετε τις δεξιότητες των παιδιών σας σε όλο το φάσμα της ανάπτυξης τους με απλά καθημερινά αντικείμενα.

Η συνάντηση είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά γονείς. Τα παιχνίδια που θα παρουσιασθούν καλύπτουν την προσχολική και τη σχολική ηλικία. Έτοιμοι για παιχνίδι;  Σας περιμένουμε!!!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13/06/2018
Ώρα:
7:00 μμ - 8:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

Κέντρο Α.Λ.Μ.Α
Phone
2310334545
Email
efterpi@usa.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Λυρικός μικρός πλανήτης,
Β. Όλγας 285, με Αιγαίου γωνία
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 54655 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
00302310 407 433
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής