Παρουσίαση του βιβλίου “Περιγράφοντας την δυσλεξία” στα πλαίσια της διημερίδας που διοργανώσαμε στην Αθήνα με τίτλο “Μαθησιακές δυσκολίες: Σύγχρονες πρακτικές αξιολόγησης και παρέμβασης”.

Παρουσιάζει η κ. Κολαρά Πέπη, ειδική παιδαγωγός, λογοθεραπεύτρια και ο κ. Κιντής Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, αυτοσχεδιαστής.

Ένα βιβλίο που οι σελίδες του δίνουν αφορμή για συζήτηση τόσο με παιδιά όσο και με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι σημειώσεις της παρουσίασης

Παρουσίαση Κολαρά Πέπη

Παρουσίαση Κωνσταντίνος Κιντής

Αυτήν και τις υπόλοιπες παρουσιάσεις της διημερίδας, μπορείτε αφού εγγραφείτε μέλος της σελίδας, να τις παρακολουθήσετε από την σελίδα μας.

Περιγράφοντας τη δυσλεξία

14.00

Αυτό το βιβλίο, έχει σαν στόχο να εξηγήσει με απλά καθημερινά λόγια και με κύριο εργαλείο την εικόνα, τα χαρακτηριστικά, τις δυσκολίες αλλά και τα πλεονεκτήματα της δυσλεξίας και των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών. Η κυρίαρχη εικόνα είναι το κύριο μέσο μετάδοσης πληροφορίας και συναισθήματος. Περιγράφοντας λοιπόν τη δυσλεξία με ένα διαφορετικό τρόπο. 

Κοινή χρήση:
Περιγραφή
Ένα βιβλίο σχετικά με την δυσλεξία κατάλληλο για γονείς και  σε εκπαιδευτικούς. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για να  εξηγήσουν στα παιδιά τους και στους μαθητές τους, τι σημαίνει δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. 
 
Διαβάζοντάς το και εξηγώντας το, δίνεται η δυνατότητα στον γονιό, αλλά και στον εκπαιδευτικό να ανοίξει συζήτηση με το παιδί.  Να το βοηθήσει να απενεχοποιηθεί, να βρει την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθει στο σχολείο και στην καθημερινότητα.  
 

Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε και να σας φανεί χρήσιμο.

Επιπλέον πληροφορίες
Συγγραφέας

Mike Jones Μετάφραση: Λία Μηλιώνη

Εικονογράφηση

Leah Heming

Χαρακτηριστικά

Πολυτελής έγχρωμη έκδοση με μαλακό εξώφυλλο. Περιλαμβάνει συμβουλές για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Σελίδες 86 ,

Shipping & Delivery