Ένα νέο εικονογραφημένο βιβλίο.

Αυτό το βιβλίο έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν τι είναι η δυσλεξία και οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Αναφέρεται στις δυσκολίες αλλά και τις τεχνικές που μπορούν να διευκολύνουν τη μάθηση, επισημαίνοντας παράλληλα τις θετικές ιδιότητες του ατόμου.

Τις περισσότερες φορές, η δυσλεξία συνυπάρχει με άλλες ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Για τον λόγο αυτό, σε αυτό το βιβλίο γίνεται μεν αναφορά στη δυσλεξία (μια και είναι η πιο συχνή και γνωστή ειδική μαθησιακή δυσκολία), αλλά πολλά από τα αναφερόμενα αφορούν και άλλες ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Η δυσλεξία και οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, οδηγούν σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Δυσκολεύουν πολύ την εκμάθηση τόσο της γραφής όσο και της ανάγνωσης. Δυσκολεύουν την απόδοση στο σχολείο και έτσι επηρεάζουν όλη τη ζωή και την οικογένεια.

Κάθε άτομο με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, πρέπει να βρει την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθει στο σχολείο. Το πρώτο βήμα σε αυτό το ταξίδι είναι να κατανοήσει τι είναι η δυσλεξία και οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Να βρει ξανά την πίστη στον εαυτό του και την επιμονή του για να πετύχει.

Τα άτομα αυτά, σκέφτονται περισσότερο με εικόνες παρά με λέξεις. Γι’ αυτό τον λόγο, χρησιμοποιούμε περισσότερο εικόνες και όχι κείμενο.

Τώρα και σε ebook


Περιγράφοντας τη δυσλεξία

14.00

Αυτό το βιβλίο, έχει σαν στόχο να εξηγήσει με απλά καθημερινά λόγια και με κύριο εργαλείο την εικόνα, τα χαρακτηριστικά, τις δυσκολίες αλλά και τα πλεονεκτήματα της δυσλεξίας και των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών. Η κυρίαρχη εικόνα είναι το κύριο μέσο μετάδοσης πληροφορίας και συναισθήματος. Περιγράφοντας λοιπόν τη δυσλεξία με ένα διαφορετικό τρόπο. 

Κοινή χρήση:
Περιγραφή
Ένα βιβλίο σχετικά με την δυσλεξία κατάλληλο για γονείς και  σε εκπαιδευτικούς. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο για να  εξηγήσουν στα παιδιά τους και στους μαθητές τους, τι σημαίνει δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. 
 
Διαβάζοντάς το και εξηγώντας το, δίνεται η δυνατότητα στον γονιό, αλλά και στον εκπαιδευτικό να ανοίξει συζήτηση με το παιδί.  Να το βοηθήσει να απενεχοποιηθεί, να βρει την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθει στο σχολείο και στην καθημερινότητα.  
 
Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε και να σας φανεί χρήσιμο.
Επιπλέον πληροφορίες
Συγγραφέας

Mike Jones Μετάφραση: Λία Μηλιώνη

Εικονογράφηση

Leah Heming

Χαρακτηριστικά

Πολυτελής έγχρωμη έκδοση με μαλακό εξώφυλλο. Περιλαμβάνει συμβουλές για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Σελίδες 86,

Shipping & Delivery