«Νόμιζα ότι δεν ήμουν έξυπνη» λέει η 45χρονη σταρ στην τελευταία της συνέντευξη για τη δυσλεξία που της δημιουργούσε πολλά προβλήματα όταν ήταν μικρή.

Η Jennifer Aniston μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό  The Hollywood Reporter  για τα παιδικά της χρόνια κι αποκάλυψε ότι μέχρι να διαγνωστεί με δυσλεξία νόμιζε ότι «απλώς δεν ήμουν αρκετά έξυπνη».

«Η δυσλεξία είχε πάντα αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου από παιδί. Πάντα πίστευα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Δεν μπορούσα ποτέ να θυμηθώ πολλά. Αυτή ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα. Νιώθω πώς πλέον όλα τα παιδικά μου τραύματα έχουν εξήγηση» είπε στο συντάκτη της συνέντευξης.

Η διάγνωση έγινε τυχαία. «Ο μόνος λόγος που έμαθα πως έχω δυσλεξία είναι γιατί πήγα στον οφθαλμίατρο. Φόρεσα ειδικά γυαλιά τα οποία είχα έναν μπλε φακό και έναν κόκκινο. Έπρεπε να διαβάσω μια παράγραφο και μετά που έδωσαν ένα quiz με 10 ερωτήσεις σχετικά με όσα διάβασα. Απάντησα στα τρία σωστά. Μετά έβαλαν ένα μηχάνημα στα μάτια μου, που κατέγραφε την κίνηση των ματιών μου όσο διάβαζα. Τα μάτια μου περνούσαν τέσσερις λέξεις και μετά πήγαιναν δύο πίσω. Ακόμη έχω ένα μάτι που αλληθωρίζει και αυτό πάντα το διορθώνουν στις φωτογραφίες μου”

Πηγή:Madtv