Θεσσαλονίκη 9-10 Νοεμβρίου 2019
Αθήνα 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019

Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων του νέου ηλεκτρονικού περιοδικού για την μαθησιακή διαφορετικότητα www.d-all.gr, διοργανώνουμε για την χρονιά 2019-2020 μία διημερίδα στην Θεσσαλονίκη (9 και 10 Νοεμβρίου)  και μία στην Αθήνα (30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου). 

Σκοπός της διημερίδας είναι να αναδείξει και να παρουσιάσει υλικά αξιολόγησης, παρέμβασης, ψηφιακές και τεχνολογικές εφαρμογές, κατάλληλες να βοηθήσουν μαθητές και άτομα με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Τα υλικά και οι εφαρμογές, θα παρουσιαστούν με τρόπο πρακτικό και ολοκληρωμένο, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο αυτά εμπλέκονται στην μαθησιακή διαδικασία αλλά τους τομείς που επηρεάζουν.  


Θα παρουσιαστούν ακόμη εποπτικά και παιδαγωγικά υλικά, βιβλία που παρουσιάζουν μια άλλη οπτική στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, παραμύθια και ιστορίες για να ενδυναμώσουν μαθητές που μαθαίνουν διαφορετικά. ηλεκτρονικές πλατφόρμες και βοηθητικές εφαρμογές.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ


Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία, να προμηθευτείτε υλικά και σχετικά προϊόντα σε προνομιακές τιμές. 


Οι ώρες της εκδήλωσης και τις δύο ημέρες είναι 09.00-16.00, τόσο για στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη. 


Ο ακριβής χώρος διεξαγωγής κάθε διημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα. 


Κόστος συμμετοχής: 

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

20 ευρώ για ανέργους και φοιτητές με επίδειξη του ανάλογου δελτίου

25 ευρώ για πληρωμή μέχρι 25 Οκτωβρίου 

30 ευρώ για πληρωμή μετά τις 25 Οκτωβρίου


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η συμμετοχή σας θεωρείται εξασφαλισμένη, μόνο με την πληρωμή του κόστους συμμετοχής της αντίστοιχες ημερομηνίες. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώστε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε,  συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα. https://forms.gle/PVYsZbbcBpANkCKr9

Για πληρωμή συμμετοχής